Betoane asfaltice

Betonul asfaltic este un strat de uzura, ce acopera stratul de rezistenta turnat anterior. Acesta poate fi considerat un material de constructii, rezultat in urma unui anume proces tehnologic, parcurgand o serie de etape prin care agregatele din amestec, impreuna cu bitumul si alti aditivi, sunt incalzite si apoi amestecate pentru a fi amestecate. Materialul rezultat va fi folosit pentru asfaltarea drumurilor, aleilor, curtilor sau a zonelor unde este dorit acest lucru.

Se ia in considerare modul in care va fi folosita suprafata, fiind disponibile o diversitate de mixturi de beton asfaltic, care au ca scop:

– accesul facil si sigur

– dezvoltarea economica a zonelor respective

– valorificarea terenurilor pentru constructia de cladiri.

Concluzionand, necesitatea construirii de drumuri pavate cu beton asfaltic, este o rampa de lansare pentru diferite domenii atat sociale, cat si economice.

In cazul in care te-ai hotarat sa folosesti betonul asfaltic in proiectul tau, este important sa stii care sunt avantajele acestuia. Principalele motive pentru care este utilizat sunt: durata mica de timp de executie a lucrarii si costurile accesibile. Dar asta nu este tot! Spatiul exterior pavat cu ajutorul betonul asfaltic este usor de intretinut; rezista ani la rand, in conditiile in care a fost respectata reteta de preparare si este in conformitate cu nivelul de trafic la care va fi supus; este flexibil; poate fi personalizat sau colorat in masa, de catre producator.

Una dintre principalele componente din betonul asfaltic este piatra folosita in compozitia sa. In functie de gradul acesteia de zbrobire, betonul asfaltic se imparte in mai multe grupe: amestecuri dense (contine nisip fin si este utilizat pentru circulatia vehiculelor usoare – biciclete, pietoni, etc.), amestecuri poroase (este varianta ideala pentru drumurile de acces al vehiculelor transportatoare de marfa) si amestecuri extrem de poroase (utilizate pentru rutele cu trafic intens al vehiculelor grele).

BVA Bacau pune mare accent pe oferirea unor produse si servicii de calitate si promptitudine, cu scopul de a mentine o buna colaborare si comunicare cu clientii nostri!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.