Curți interioare

BVA Bacau Pavaje – elemente impresionante de amenajare a spatiilor exterioare, prin designul lor si coloristica. Iti punem la dispozitie o gama variata de pavaje pentru curtea ta, pentru a realiza un acel spatiu de relaxare dorit. Cunoscute pentru calitatea lor, acestea se deosebesc prin rezistenta, forme interesante, finisaje, care confera un aspect estetic placut, dar si functionalitate, adaptabila fiecarui spatiu, in parte. Sunt o alegere potrivita pentru pavarea zonelor pietonale, curti, alei de gradina, terase sau drumuri de acces. In proiectele private (rezidentiale), pavelele sunt alese si in functie de arhitectura cladirii, pentru a crea un aspect vizual placut.

Pavarea unei curti se poate realiza intr-o multitudine de feluri si stiluri, in functie de tipul pavajului ales. O curte pavata corespunzator, aici ne referim atat la tipul de pavele, cat si la designul acestora, are un aspect frumos si este o varianta moderna de a infrumuseta spatiul exterior al casei tale. In afara de aspectul estetic, pavajele au si avantaje de ordin practic, printre acestea enumerandu-se: flexibilitate (o varietate de forme, dimnsiuni si culori), siguranta (sunt antiderapante), costul de intretinere (este foarte mic, in conditiile in care intretinerea acestora nu necesita un proces special; pot fi inlocuite foarte usor) si rezistenta (in cazul traficului intens, cu o durata de viata indelungata).Unul din cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru pavarea curtii, este felul in care vei folosi acel spatiu: daca vei folosi curtea si pentru a parca masina, atunci pavajul trebuie montat in asa fel incat sa sustina greutatea acesteia.O alta caracteristica de care trebuie sa se tina cont, este inclinatia pentru scurgerea surplusului de apa.

BVA Bacau Pavaje- iti  vine in ajutor cu o gama variata de pavele si borduri, pentru amenajarea unei suprafete intregi a unei curti sau doar pentru anumite portiuni ori alei din gradina. Usor de intretinut, o simpla matura si o perie pot indeparta murdaria obisnuita (praf, pamant, muschi, etc). Daca este nevoie de o curatare mai intensa, atunci apeleaza la produse de curatenie, ideale pentru tipul de pavele pe care l-ai ales.

Alege gama noastra de pavele! Se monteaza rapid, sunt practice si se intretin foarte usor!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.