Laborator

Pentru a garanta calitatea betonului folosit prin intermediul unei statie de betoane si de sortare, BVA detine un laborator de incercari de gradul II. Acesta este autorizat si dispune de echipamente moderne pentru realizarea incercarilor. Acest laborator este autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii si functioneaza conform standardelor in vigoare. Principalul obiectiv al laboratorului il constituie satisfacerea cerintelor clientilor si permanenta imbunatatire a serviciilor de incercari oferite de acesta. Urmarim ca materialele produse sa fie conforme cu legislatia si reglementarile nationale si europene, ce respecta standardele in vigoare ale materialelor si determinarilor.

BVA Bacau detine un laborator de statie de betoane  fix si unul mobil. Cu o experienta solida in domeniu, personalul laboratorului este instruit corespunzator si autorizat pentru a realiza incercarile tuturor tipurilor de betoane produse atat de compania noastra, cat si a tertilor. Autorizarea laboratorului de incercari de gradul II, al companiei noastre, reprezinta una dintre componentele principale ale calitatii, cu drepturi de a emite documentatie valabila si recunoscuta aferenta domeniilor si competentelor legale. Toate incercarile si determinarile sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii de noua generatie, achizitionata in conformitate cu standardele in vigoare. Laboratorul de gradul II este dotat cu aparatura necesara și are asigurate toate conditiile de mediu, specificate în standardele europene, necesare fiecarui material.

Prin intermediul laboratorului verificam consistenta și densitatea betonului; verificam densitatea, rezistenta la compresiune, impermeabilitatea acestuia; realizeaza determinari de verificare ale executiei în teren a bazelor de fundatii rutiere, civile, industriale; efectueaza determinari pe ciment, mixturi asfaltice sau pentru lucrări de drumuri; realizeaza incercari pentru mortare, zidarie BCA pentru borduri, pavele sau dale; efectueaza studii și incercari pentru a stabili dozajul potrivit pentru toate clasele de betoane, grele sau ușoare.

Toate activitățile interne și incercarile de laborator sunt în conformitate cu cerintele clientilor pentru a oferi cele mai bune servicii și produse. BVA Bacau vine cu soluții profesionale pentru prepararea și furnizarea betonului, atât pentru proiectele mici, cât și pentru cele de mare anvergura!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.