Hale industriale

Hale industriale – sunt acele constructii care sunt realizate pe un singur nivel si care delimiteaza spatii intinse. De cele mai multe ori, aceasta este delimitata de un acoperis si pereti laterali. Halele industriale pot fi construite din material metalic sau pot fi din beton. Indiferent de structura lor, metalica sau din beton, acestea sunt pretabile atunci cand se doreste realizarea unei constructii pe suprafete mari. Sunt apreciate pentru costurile scazute, asamblarea usoara si posibilitatea de a fi utilizate in diferite scopuri. Aceste hale sunt construite pentru a folosi diferitelor scopuri: pentru realizarea, fabricarea diferitelor produse, magazii, garaje, etc.

O hala din beton este recunoscuta pentru rezistenta sporita la seisme, putand fi realizata in toate categoriile de zone seismice. Enumeram o serie de caracteristici importante ale halelor fabricate din beton: ofera confort si stabilitate termica, chiar si in lipsa unor echipamente tehnice suplimentare (aer conditionat); rezistenta, comsiderabila, la foc; rezistenta la impact, la lovire este o caracteristica care deosebeste supeioaritatea halelor din beton, fata de alte tipuri de constructii.

Structurile fabricate din beton permit, in ceea ce priveste arhitectura cladirilor, realizarea unor deschideri de dimensiuni considerabile atunci cand este in discutie amenajarea unui spatiu de tip „open space” (fara a exista inconveniente de genul unor stalpi de rezistenta care „taie” continuitatea spatiului). Folosim tehnologii de ultima ora, cu scopul de imbunatati calitatea lucrarilor si de a oferi cele mai bune servicii si produse, clientilor nostri. In ceea ce priveste estetica, constructiile noastre din beton, ofera versabilitate, oferind o multitudine de posibilitati creative atat in ceea ce priveste interiorul, cat si exteriorul cladirii.

Halele industriale din beton sunt constructii cu caracteristici functionale variate si caracteristici tehnice exacte. Indiferent ca sunt metalice sau din beton, halele industriale sunt ideale atunci cand se doreste constructia pe suprafete mari. Acestea sunt apreciate pentru costul scazut si posibilitatile variate de utilizare.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.