Parcări & Trotuare

BVA Bacau Pavaje – pune la dispozitie o gama variata de modele de pavaje/ pavele sau borduri, in culori si forme atractive si sunt o alegere practica si accesibila indiferent ca este vorba despre un proiect rezidential sau comercial. Pavelele sunt elemente decorative din ce in ce mai solicitate, în ceea ce priveste amenajarea spatiilor publice. Asa ca, fie ne referim la parcari, trotuare sau alei pietonale, parcari, modelele realizate cu ajutorul pavelelor ofera dinamism spatiului.

Acest tip de amenajari sunt din ce în ce mai utilizate de catre toate segmentele de consumatori datorita aspectului lor, al complexitatii sau a culorilor, cautate fiind cele cu un aspect aparte, in culori si mixuri speciale. Montarea de pavele are avantaje atat de ordin estetic, cat si economic, acestea avand o durata indelungata de viata si fiind usor de intretinut. La cele mentionate adaugam faptul ca pot fi usor inlocuite fara a provoca pierderi insemnate. Cele mai pavate zone sunt parcarile sau zonele destinate traficului pietonal, din incinta complexurilor rezidentiale. Acestea ofera posbilitatea delimitarii locurilor de parcare, prin folosirea mai multor tipuri de pavele. Intretinerea pavelelor este usor de efectuat, atat timp cat se urmeaza o serie de indicatii: evitarea folosirii produselor pe baza de chimicale (saruri, uleiuri, clor, acizi, etc.) sau evitarea folosirii utilajelor cu lame metalice.

Bordurile sunt elemente ce intregesc anumite lucrari de pavare si pot reprezenta aliniamente de incadrarea sau delimitare a drumurilor de acces pietonal sau rutier, trotuare, alei, spatii verzi sau zone ale sensurilor giratorii. In diferite forme, dimensiuni sau culori, acestea ofera un aspect placut si se potrivesc oricarui tip de pavaje.

Compania noastra iti pune la dispozitie o multitudine de variante de pavele si borduri, atat din punct de vedere al paletei de culori, cat si a dimensiunilor sau modelelor, pentru decorarea spatiilor. Ne dorim clienti multumiti si proiecte finalizate cu succes, de aceea iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare, pentru ca tu sa iei decizia potrivita proiectului tau.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.